Ortoped u Beogradu ?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
LawlieN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2011 10:18 pm

Ortoped u Beogradu ?

Post od LawlieN »

Dolazim uskoro u Beograd , pa me interesovalo ima li neki doktor koji radi privatno kojeg bi preporucili ,eto za pregled i davanje misljenja .

Konkretno , imao sam lom petne kosti prije 4 godine (pad sa visine) koji su sanirali sa sarafima. Nakon "oporavka" prsti su mi ostali ukoceni i konstantno su usmereni prema dole ,sto kao sto mozete pretpostaviti , je problem pri hodanju . Prije 2 mjeseca su mi izvadili navedene sarafe , i od tada me , pored problema sa prstima konstantno prati bol kad hodam , cesto i kad ne hodam ( ovo drugo se prije vadjenja sarafa nije nikad desavalo ) .
Takodje mi zglob otece dosta cesto ,kad malo vise hodam ,isto nakon vadjenja .

Pa sam eto zelio da vidim jos neko misljenje vezano za to dal je moguce uraditi nesto povodom prstiju , i dal je ovo postoperativno stanje sada normalno
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Re: Ortoped u Beogradu ?

Post od terapeut »

Ovde je potrebniji fizijatar nego ortoped,ali i ortopede i fizijatre ako idete privatno mozete potraziti u Medikomu.Topla preporuka (ortoped Milickovic i fizijatar Sekulic).
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Ortoped u Beogradu ?

Post od aaaca »

Целодневно ношење веома јаког магнета на скочном зглобу би много помогло. За консултације ти препоручујем Милана Стјепановића: https://activo.ls.rs/rs/
Odgovori