operacija kuka ( ogranicenja, proteze)

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
ivoncica ...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 05, 2012 7:44 pm

operacija kuka ( ogranicenja, proteze)

Post od ivoncica ... »

Pozdrav svim forumasima! Moja baka je slomila kuk, ima 73 godine, doktor joj predlaze operaciju, ali je ona skepticna po tom pitanju, a naravno tu je i strah, tako da je u nedoumici sta da uradi- da li da pusti da samo zaraste ili pristane na operaciju? Inace da napomenem da je srcani bolesnik, imala je infarkt, a i godine joj bas ne dozvoljavaju neku tako rizicnu operaciju... Molim vas pomozite! Svaki savet nam je od koristi!
Korisnikov avatar
sladjana2702
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 20, 2011 11:14 am

Re: operacija kuka ( ogranicenja, proteze)

Post od sladjana2702 »

ovde imas mnogo vise odgovora vezano za ovu temu.http://www.doktor.rs/forum/ortopedija/o ... 27034.html ,a inace doktori znaju sta rade veruj im.da misle da je rizicno ne bi ni savetovali operaciju,ja sam prosla kroz operacuju kuka sad je 2 meseca proslo,u banji na rehabilitaciji biloo je i od 8o i kusur godina zena i muskaraca,prvi mesec je malo tezak ,a svakim danom bude bolje,sa slomljenim kukom je tesko ziveti,ja licno savetujem da slusa doktore !
Odgovori