Okostavanje vratnih prsljenova-otezana cirkulacija

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
mladica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 18, 2005 5:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Okostavanje vratnih prsljenova-otezana cirkulacija

Post od mladica »

Konstatovano je da imam okostavanje vratnih prsljenova. Neurolog je trazio da se uradi EEG snimak koji je u redu. Takodje je uradjen snimak vratnih prsljenova i konstatovano od strane radiologa da postoje promene tj. okostavanje. Imam povremene nesvestice i zanosenje u levu stranu pri kretanju. Povremeni tup bol u potiljacnom delu glave. Nesiguran sam pri hodu i strah da ne iygubim svest i padnem.

Trazim savet sta dalje i kako resavati problem.

Unapred hvala svima koji su strucni za ovu problematiku kao i onima koji imaju slicne probleme.

Pozdrav...

Lale.
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nikola11 »

Normalna pojava koja zahvata vecinu ljudi u 21.veku.Idite lepo kod lekara,reumatologa pa fizijatra,pa malo na terapiju da vam se smanje bolovi i da naucite neke vezbe.Stanje ce se smiriti za neko vreme koje moze trajati par meseci pa do nekoliko godina.To spada u reumatsku bolest koja se ne izleci vec samo zaleci.
Odgovori