imam povredjeno koleno ,povreda je stara 5-6 god sa fudbala,i cesto se ponavljala...(KONSTANTNO SAM IGRAO FUDBAL,BAVIO SE SPORTOM,A DOK GOD SAM JACAO MUSKULATURU TOG KOLENA NIJE BILO TOLIKO CESTO POVREDJIVANJE)da ne duzim........kod jednog doktora sam bio i on mi je napisao kao DG RUTURA LCA GENUS BILL LACHMANA SA MEKIM ZADRZAVANJEM
INDIKOVANO OPERATIVNO LECENJE,ARTROSKOPSKA REKONSTRUKCIJA PREDNJEG UKRSENOG LIGAMENTA KOLENO SA OTOKOM LIG STABILNO NEMA ZNAKOVA ZA MENSIKLANU LEZIJU PAPATORNA BOLNOST SA UNUTR STRANE CASICE
DRUGI DOKTOR
DG DISTORSIO GENUS LAT DEXTER
OTOK UZ ZNAKE BALOTMANA PATELE
RTG BOL
e sad nije mi jasno ako imam pokidane prednje ukrstene ligamente kao je moguce da oni Utvrde da jesu pokidani i u kojoj meri BEZ SNIMKA,POSTO SAM VIDEO NA FORUMU DA AKO SU MALO POKIDANI NIJE INDIKOVANA OPERACIJA.I DA UZ JACANE MUSKULATURA JE MOGUCE BAVITI SE REKREATIVNO SPORTOM BE Z PROBLEMA.I JOS NESTO,CUO SAM DA LJUDI SA POKIDANIM LIGAMENTIMA NE MOGU POSTENO NI DA POTRCE A JA SAM IGRAO FUDBAL,BASKET,NISAM SE CUVAO UOPSTE OD NEKIH NAGLIH POKRETA...I DESAVALE SU MI SE POVREDE,ALI SAMO KADA SAM BIO NESPREMAN,I NEZAGREJAN
(ZAKAZANA MI JE OPERACIJA )PA PITAM STA MI JE CINITI?:(
PS.OBA DOKTORA SU VEOMA PRIZNATI
nista mi nije jasno
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: nista mi nije jasno
A,koji je Vas problem?Sta ne mozete da uradite zbog povrede?Sta ste pokusali da uradite za poboljsanje situacije pre operacije?Idete li na vezbe,elektroterapiju i sl?koji su zahtevi svakodnevnog zivota koje vase koleno ne moze da izdrzi?
Prvo odgovorite sebi na ova pitanja ,pa se onda opredeljujte za resenje.
Prvo odgovorite sebi na ova pitanja ,pa se onda opredeljujte za resenje.