Nervoza - Pazuh - VELIKO ZNOJENJE???
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 28, 2013 9:45 pm
Re: Nervoza - Pazuh - VELIKO ZNOJENJE???
Da posetim ja ipak doktora'
Да посетиш лекара због знојења испод пазуха и непријатног мириса истог?!
То ти не може штетити осим ако не почнеш аутоматски и неселективно да примењујеш све што ти буде предложио: антиперспиранте, бромазепане, ксалоле, операције и ко зна шта још.
То ти не може штетити осим ако не почнеш аутоматски и неселективно да примењујеш све што ти буде предложио: антиперспиранте, бромазепане, ксалоле, операције и ко зна шта још.
-
- Novi član
Ne znam videcemo 

Памет у главу! 

-
- Novi član
Nije to nista, pubertet...
Hajde da ti ja otkucam svoje iskustvo, mozda ti pomogne. I sam sam imao problema sa tim, koji su se javili u tvojim godinama. Sada imam 27 i nemam vise problema. Elem, trenirao sam karate od 8. godine, pa sve do prvog razreda srednje. Posle sam prestao, ubucio se malo, mislio da se znojim na nervnoj bazi i to. Doduse pijem mnogo tecnosti, iskljucivo vode, i to poslednjih par godina, pa ajde mislio sam da sve to zajedno, tj tecnost, pubertet, navika organizma na znojenje, nervoza, mentalitet itd, doprinosi znojenju ispod pazuha. Posle sam preuzeo stvar u svoje ruke. Trcanje, teretana, bazen, CINK za imuni sistem (hvala Aci), tecnosti i dalje pijem dosta, ali se skroz malo znojim ispod pazuha. I sam si primetio, da se znojis misleci da neko to vidi i da svi u tebe gledaju i to, ali kad ne obracas paznju, manje se znojis. Jos ako si zadovoljan svojim telom, onda nema mnogo znojenja, jer se osecas spokojnije... Sto se tice neprijatnog mirisa on se lako resava. Tusiranje jednom dnevno, brijanje ispod pazuha svaki 3. dan, i posle tusiranja (preporucujem Nivein) anti-perspirant. Nema proklete sanse da ne uspe.
A ti si mlad, nemoj u teretanu, nego na trcanje predvece, na zgibove i sklekove, to smes da radis, pa se tamo iznoj da se manje znojis na casu.
Probaj pa javi pomaze li
A ti si mlad, nemoj u teretanu, nego na trcanje predvece, na zgibove i sklekove, to smes da radis, pa se tamo iznoj da se manje znojis na casu.
Probaj pa javi pomaze li

Moj ti je savet da pogleda preko neta i nadjes ustanovu koja te probleme resava btoksom i miran si barem 6 meseci. To je lek koji se u vidu inekcije daje u pazuh i paralise znojne zlezde 6 meseci. To ti je najbrze i najefikasnije i odmah deluje.
И најбржи пут до тумора дојки.
Gledao na TLC kanalu cini mi se prosle godine. Cini mi se da i dalje ima ta emisija gde postoji klinika koja se bavi cudnim bolestima i poremecajima. U njoj je dosla zena koja se nenormalno znojila na sakama. Preporuceno joj je bilo da odradi operaciju ali nisam siguran sta su radili i da ne lupim, msm da se radilo o operaciji na nekim zlezdama. Znojenje na rukama je nestalo i pravilno je rasporedjeno na celo telo. Mozda se i lose secam ali sam siguran da znojenje na rukama vise nije imala tako da je i za nenormalno znojenje kod pazuha moguca neka intervencija koja bi ti potpuno resila ili delimicno resila problem ali cisto da znas, nisam siguran da se to radi u Srbiji. Ovo su bili Englezi