Nepodnosljivi bol u ramenom pojasu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
Ayala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 14, 2011 2:17 pm

Nepodnosljivi bol u ramenom pojasu

Post od Ayala »

Poštovani,

Možda je o sličnim tegobama bilo već reči, ali nov sam ovde pa da iznesem svoj problem: unazad skoro dve godine imam nepodnošljive bolove u
predelu desnog ramenog pojasa, koji kupiram kaps. Diklofenaka, leti jedna kaps. na 24 sata, zimi neretko i dve (sreća pa pijem 2 lit. jogurta dnevno, imam osećaj da me on održava u životu). Naravno da sam se više puta obraćao
specijalistima, konstatovali su da mi vratni pršljen pritiska nerv... Predlagali su mi vežbe u DZ kao i terapiju strujom i ultrazvukom - što sam u tri navrata
ponavljao ali bez nekih pomaka na bolje.

Najlepše bih zamolio za savet - šta da radim?

Unapred zahvalan,

Ayala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Nepodnosljivi bol u ramenom pojasu

Post od tamaraft »

Na osnovu koje dijagnoze st eisli na fizikalnu terapiju?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
3myo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 06, 2011 1:08 pm

Post od 3myo »

http://www.* REKLAMA */vita/biljni-preparat ... ati,probaj nesto od ovih preparata,raspitaj se,ima preparata dobrih za kosti i zglobove,Kurkumin,ili zacin kurkuma ,ima ga u radnjama zdrave hrane,je dobar za zglobove,Glukozamin...,imas i u Strong nature neke preparate koji mozda mogu da ti pomognu,nekad i neke druge bolesti mogu da uticu na bolove u kicmi...toliko znam,ne znam mogu li ti pomci.Poz
Ayala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 14, 2011 2:17 pm

Post od Ayala »

Na osnovu dg. Morbi articull humeri M75. Iz tog nalaza spec. fizikalne med. konstatovana je kifoskoliza torakolumbalne kičme..., a iz obj. nalaza: u predelu desnog ramena osetljivost u predelu zadnjeg dela rotatorne manžetne uz umereno ograničene i bolne rotatorne pokrete. Vid zdravstvene zaštite: kurativa.
Odgovori