Namestanje atlasa prevara ili resenje za probleme vrata
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Namestanje atlasa prevara ili resenje za probleme vrata
Како су ти намештали атлас? Неком машином или масажом?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2018 3:33 pm
Samo bez mozga ljudi hvale prevarante i te koji skoliozu za dan izlece,jadno i idiotski.A tek ko kod takvih idiota vodi decu je teska dijabola.
Namestanje atlasa nije prevara ali ima prevaranata.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 09, 2013 9:06 pm
Slazem da namestanja atlasa nije prevara i da je u granicama maste leciti migrenu glavobolju i vrtoglavicu bez namestanja atlasa.Ali da ima puno prevaranata i cak sta vise neki od njih su se dobro izreklamirali ovde.Nemojte namestati atlas nikako kod nekog ko nije iskusan kiroprakticar.
-
- Stalni član
Skolioza i namestanje atlasa nemaju nikakve veze jedno sa drugim.Ispravljanje skolioze je mukotrpan rad i ne resava se namestanjem atlasa za 5 min.Namestanjem atlasa resavate iskljucivo probleme vrata i glave.Bol u vratu i glavi vrtoglavica i glavobolja.Nesto vise o tome na linku http://* REKLAMA *.rs/
-
- Stalni član
SKOLIOZA CENTAR KONJARNIK
-
- Stalni član
Detaljno objasnjenje na video klipu o namestanju atlasa i svemu sto treba da znate o toj metodi: https://youtu.be/PbmnSwSDg2Y
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 21, 2022 11:13 am
ja sam nagrabusio od regularnog (privatnog) doktora fizijatra. Radila mi je tzv. shock-wave terapiju na vrat i vratnu kičmu. Nesrećna žena nije ni pročitala uputstvo da se shock-wave ne sme koristiti blizu mozga i na kičmu (kod mene vratnu). Otad imam neurološke smetnje. Da sam u Americi tužio bih je...ali još nisam odustao od te ideje ...To je ova ordinacija ....http://www.ordinacijamatejic.co.rs/o-nama.html
-
- Stalni član
Atlas centar konjarnik 064-2000-386kiroprakticar napisao:SKOLIOZA CENTAR KONJARNIK
-
- Stalni član
[quote="kiroprakticar"]Skolioza i namestanje atlasa nemaju nikakve veze jedno sa drugim.Ispravljanje skolioze je mukotrpan rad i ne resava se namestanjem atlasa za 5 min.Namestanjem atlasa resavate iskljucivo probleme vrata i glave.Bol u vratu i glavi vrtoglavica i glavobolja.Nesto vise o tome na sajtu, namestanje atlasa rs
-
- Stalni član
064-2000-386kiroprakticar napisao:SKOLIOZA CENTAR KONJARNIK
-
- Stalni član
Atlas centar konjarnikkiroprakticar napisao:Slazem da namestanja atlasa nije prevara i da je u granicama maste leciti migrenu glavobolju i vrtoglavicu bez namestanja atlasa.Ali da ima puno prevaranata i cak sta vise neki od njih su se dobro izreklamirali ovde.Nemojte namestati atlas nikako kod nekog ko nije iskusan kiroprakticar.
-
- Stalni član
[quote="kiroprakticar"]Skolioza i namestanje atlasa nemaju nikakve veze jedno sa drugim.Ispravljanje skolioze je mukotrpan rad i ne resava se namestanjem atlasa za 5 min.Namestanjem atlasa resavate iskljucivo probleme vrata i glave.Bol u vratu i glavi vrtoglavica i glavobolja.Nesto vise o tome na sajtu namestanje atlasa rs