Не знам шта има да убеђујеш лекара да те сними рендгеном. Ваљда мора кад имаш проблем а и јефтино је. Само гледај да те не снимају у лежећем положају него у стојећем. У лежећем положају обично се све лепо намести осим ако је у питању неки жестоко велики проблем.
Набави Истеки и неки добру масерку за почетак и биће све у реду. Ништа без истезања кичме.
Е да, можда си само прехладио крста па добио грч у мишићима... Ишијас, ваљда.
Moze li jadnije :(((
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 08, 2014 11:25 pm
Re: Moze li jadnije :(((
Hvala Aco puno na komentaru...u petak radim to pa cu update mog stanja postaviti.
Nisam doktor, ali su mi neki doktori rekli da kad je isijas upaljen obicno je od diskus hernije lumbalne to, da diskus pritiskz nerv...moze li isijas da bude bez diskusa?
Nisam doktor, ali su mi neki doktori rekli da kad je isijas upaljen obicno je od diskus hernije lumbalne to, da diskus pritiskz nerv...moze li isijas da bude bez diskusa?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Е па изгледа се нисам добро изразио а стално мешам шта је шта. Ваљда лумбаго иде без укљештења и последица је грча у леђним мишићима који је обично последица прехлађивања леђа.
-
- Novi član
Danas radio MRI cervicalne kicme, lumbalne kicme i koljena (rekli mi da odradim samo jedno jer sta imam u jednom imam u drugom). Rezultati u utorak...sto u prevodu na srpski znaci dok vidim neurologa/fizijatra jos 7 dana razvlacenja ko larva po stanu i dovlacenje do kancelarije puzevom brzinom. Htio sam da upitam tehnicare sta su vidjeli dolje u lumbarnom dijelu i koljenu (da li imam prokleti diskus ili nemam i da li to izaziva bol u oba krckava koljena kao sto jedan strucnjak ili "strucnjak" u mojoj rodnoj grudi rece) i tehnicari su bili vrlo zvanicni - "doktor ce vam sve napisati".
Dobro...sad ostaje samo cekanje...da vidim da li imam pogorsano stanje u vratu, imam li diskus u donjim ledjima i da li su mi kojim slucajem skenjana koljeno ili mozda dva. Jeeeee! Time of my life!
Dobro...sad ostaje samo cekanje...da vidim da li imam pogorsano stanje u vratu, imam li diskus u donjim ledjima i da li su mi kojim slucajem skenjana koljeno ili mozda dva. Jeeeee! Time of my life!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Немој да се секираш. Много тога се може решити док је човек жив.
-
- Novi član
Hvala Aco puno na ovim rijecima.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јави се...
-
- Novi član
Danas mi doktor ocitao magnet...preslatko izgleda. Imam hernije i promjene i osteofite koji diraju zivce na c4 (malo) c5, c6 (ovaj je valjda najgori uz jos jedan na t2) c7 i t2. Diskovi dehidrirani, sto znaci da sam sklon daljem propadanju.
U donjim ledjima sam cist, osim nekog lumbaga koji mi se javio, nije ga definisao, rekao samo da nemam nista.
Koljena- imam ostecenje cartelage stepen 2 i stepen 3.
Terapija - deep relief, paracetamoli i jos neko oralno antiimflamatorno sranje. I fizikalna terapija, koja ce, gledajuci red, da mi pocne kad udjemo u EU. Za koljena mi je pomenuo neke injekcije koje se daju, nesto s krvlju ili krvnim plocicama (rekao je neku skracenicu PRM ili nesto sto pocinje sa P) nisam ga bas najbolje shvatio.
Eto....ne znam kako se bas Stiven Hoking osjecao, ali mislim da je bio u boljoj kondiciji od mene.
U donjim ledjima sam cist, osim nekog lumbaga koji mi se javio, nije ga definisao, rekao samo da nemam nista.
Koljena- imam ostecenje cartelage stepen 2 i stepen 3.
Terapija - deep relief, paracetamoli i jos neko oralno antiimflamatorno sranje. I fizikalna terapija, koja ce, gledajuci red, da mi pocne kad udjemo u EU. Za koljena mi je pomenuo neke injekcije koje se daju, nesto s krvlju ili krvnim plocicama (rekao je neku skracenicu PRM ili nesto sto pocinje sa P) nisam ga bas najbolje shvatio.
Eto....ne znam kako se bas Stiven Hoking osjecao, ali mislim da je bio u boljoj kondiciji od mene.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Набави јаке магнете и Истеки, па ако будеш упоран у примени истих, биће ти пуно боље за годину дана.