Nalaz MR radjen u Tirsovoj, Decija bolnica, koji je otisao na odeljenje kod prof.Brdara , koji nije hteo da mi kaze sta ovo znaci , a ciji je pacijent moja cerka.Cak mi je rekao da nisam normalna i da se neodgovorno i bahato ponasam prema zdravlju moje cerke, "kao da njoj nije nista", a takodje me je gledao u oci i rekao da ne zna sta joj je , ali ni po koju cenu nije pristao da to i napise
pseudocisticne promene u nivou prethodno radjene biosije sa edemom okolne medule
reparatorne promene korteksa na mestu biopsije
defekt prednjeg roga lateralnog meniskusa okruzen izlivom
promene patelarnog ligamenta i tetive m.quadricepsa bi mogle da odgovaraju prethodno ucinjenoj plastici patellae uz utisak da postoje i dodatna njihova ostecenja
lezija LCL sa burzitisom
Na osnovu klinicke slike i uvidom u radioloski nalaz ,ima smisla uraditi artoskopiju na Banjici kod Dr.Ganica
MOLIM VAS da mi objasnite o cemu se radi, jer vec 9 godina, moja cerka, koja je u aprilu napunila 18 godina, pokusava zajedno sa mnom da objasni lekarima da je KOLENO BOLI a radjena je artroskopija meniskusa, plastika patele, kao i biopsija zbog primetne promene na kosti, sa koje je rezultat:
Poslati materijal odgovara atroficnom kostanom tkivu koje je lako do umereno hipocelularno, regularne mineralizacije.Prostori izmedju kostanih gredica su prosireni a kostana srz normocelularna sa prisutne sve tri loze hematopeze.Elementi fibrozne dispalzije nisu nadjeni ,a opisane promene odgovaraju inaktivacionoj atrofiji.
MOLIM VAS PREVEDITE MI OVO DA SHVATIM O CEMU SE RADI ,a ako ima zainteresovanih strucnjaka , rado bih cula svaki savet , preporuku ili poziv da sa njom dodjem na pregled jer se agonija nastavlja i dalje
Ona se bavi aktivno plesom, HIP HOP i trebalo je da ide na svetsko prvenstvo ovog leta, ali zbog stalno prisutnog bola. kod koga se menja samo intenzitet, morala je da odustane za sada od priprema .
Unapred zahvalna na svakoj vrsti pomoci
Molim za tumacenje
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: Molim za tumacenje
PA ZAR NI OVDE BAS NIKO NE ZELI DA MI SAMO OBJASNI O CEMU SE RADI ?????