Molim pomoc

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
ilijaborojevic95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 11, 2013 11:42 pm

Molim pomoc

Post od ilijaborojevic95 »

Pozdrav ,skoro sam ostetio medialni menikus u koljenu i nosio langetnu 3 sedmice kad sam skino sve je bilo super nogu sam savio za 2 dana bez ikakvih velikih poteskoca proslo je od tab mjesec dana zapeo sam za kabal od punjaca laptopa xD i krcnulo mi je nesto u koljenu tu je dosao bol u medijalnom djelu koljena pogotovoo kod savijanja i kod oslonca nakon 5 dana to je proslo mogao sa skoro normalno hodati i eto jutros opet probudio sa se sa istim problemom samo pracen uz manje bolove nego prosli put ..hvala za bilo koju pomoc puno mi znaci
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Molim pomoc

Post od aa_aca »

Прво баци лаптоп. :D Друго, набави један јак магнет и причврсти га уз колено и носај по цео дан (бар 20 сати свакодневно). Он ће убрзати регенерацију ткива. Магнет рецимо овакав: http://www.magnet-shop.com/neodymium-ma ... ::245.html
ilijaborojevic95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 11, 2013 11:42 pm

Re: Molim pomoc

Post od ilijaborojevic95 »

Hvala pokusacu tako :D
Odgovori