Imam problema sa ramenima već 2 i po godine. Jedno jutro sam ustao i samo se pojavio bol u oba ramena. Išao sam kod fizijatra i slao me na fizikalnu terapiju prvo 2 sedmice pa kontrola ali bilo je možda nekih 20% poboljšanja pa poslije poslao još 7 dana na terapije. Pošto meni nije bilo pomoći ja sam zatražio da me pošalje na magnetnu rezonancu ali on nije htio. I tako sam ja to napustio i tražio po internetu i nađem sva oboljenja ramena i stvarno se ni u jednom ne pronalazim. P.S. trenirao sam kik box ali ima već pola godine kako sam ga napustio ali ta ramena još bole. E sada ta bol nikada nije ista nekada me zabole da nemogu ruku pomjeriti cm a nekada naiđe dan da uopšte ne osjećam bol. E desno me rame boli u prednjem dijeli i kada napnem trapez osjetim bol u "akromiklavikularnom" dijelu a lijevo rame me boli u predjelu srednjeg ramena tako da uopšte nemogu povezati o čemu se radi. Najmanje me bole kada odem u teretanu i odradim vježbe za jačanje ramena i istegnem ih odma se sutra osjeti olakšanje ali to traje dan dva i onda opet isto.
MOLIM VAS PROČITAJTE OVO I POMOZITE !!!!!!!!!
Molim pomoć oko bolova u ramenu
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 14, 2013 2:07 pm
Re: Molim pomoć oko bolova u ramenu
Натегао си нешто од силних лигамената или тетива. Можда имаш и проблема са хрскавицом.
Набави по један већи јак магнет за свако раме. На неки начин их учврсти и носи бар 20 сати свакодневно. За два до три месеца ћеш бити здрав. Ако је у питању неко веће оштећење, биће потребно пола године али решиће се. Погледај шта сам о магнетном пољу писао на мом сајту w w w . a c a . r s .
Набави по један већи јак магнет за свако раме. На неки начин их учврсти и носи бар 20 сати свакодневно. За два до три месеца ћеш бити здрав. Ако је у питању неко веће оштећење, биће потребно пола године али решиће се. Погледај шта сам о магнетном пољу писао на мом сајту w w w . a c a . r s .
-
- Novi član
Puno hvala na odgovoru. Možeš li mi dati nešto detaljnije kako se zovu ti magneti gdje mogu da ih nabavim?
Ради се о неодијумским магнетима. За раме ти треба по један магнет облика диска (као дугме) пречника око 2cm и дебљине око 4mm. На мом сајту под Линкови, Здравље имаш два линка према две фирме за које знам да продају магнете. Можеш да наручиш и преко интернета, рецимо одавде: http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... ::245.html
-
- Novi član
Gledao sam na sajtu sad salbo se ja razumijem u to naručivanje preko neta inače sam iz Banja Luke iz RS/BiH pa neznam da li se to može negdje otići kupiti pošto nisam baš stručnjak za ovo online kupovanje.
Još jednom puno vam hvala na odgovoru.

Потражи по Гуглу. Ваљда има тамо негде. У Хрватској знам да има јер сам наилазио по интернету њихове сајтове за продају магнета.