MOJA DEVOJCICA (12)SE ZALI NA BOLOVE U VRATU
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 18, 2007 2:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
MOJA DEVOJCICA (12)SE ZALI NA BOLOVE U VRATU
moja devojcica se zali na bolove u vratnom delu ali i duz cele kicme...trazi da je masiram i ponekad je bas ocajna...isle smo kod lekar i on mi je dao uput za ortopeda ali se na institutu zakazuje po mesec dana unapred a ona na dan kada je zakazano treba da ide na ekskurziju...nema sansnse da odustane ..novi pregled je tek za 20dana..ja se vec bojim sobzirom da sam se naslusla svaakvih prica...moze to da bude nervoza u skoli.moze i tezak ranac...PONEDELJAK RANAC TEZAK 8 KG...ali ..da li znate nekog dobrog decijeg ortopeda pa da odemo u privatnu ordinaciju...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Dajte devojcicu pod hitno na sport, najbolje plivanje, ne takmicarski, nego rekreativno, verujte da cuda cini sa kicmom.
S obzirom da nije akutna stvar u pitanju, i da je ovo nesto sto traje i sto ce jos trajati, ni tih 20 dana joj nece predstavljati veliki problem da saceka. A onda cete napokon znati na cemu ste. Ono sto bih ja jos predlozio, je da traazite od Vaseg lekara uput za RTG snimke vratne, torakalne i lumbosakralne kicme (vertebrogram) kako biste skratili vreme kad odete kod ortopeda. Sasvim je izvesno da ce on da je posalje na RTg, a to znachi novo cekanje.
S obzirom da nije akutna stvar u pitanju, i da je ovo nesto sto traje i sto ce jos trajati, ni tih 20 dana joj nece predstavljati veliki problem da saceka. A onda cete napokon znati na cemu ste. Ono sto bih ja jos predlozio, je da traazite od Vaseg lekara uput za RTG snimke vratne, torakalne i lumbosakralne kicme (vertebrogram) kako biste skratili vreme kad odete kod ortopeda. Sasvim je izvesno da ce on da je posalje na RTg, a to znachi novo cekanje.
Sve najbolje.