da li su misici

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

da li su misici

Post od annamaria »

Molila bih dr ili nekog ko zna o ovome da mi pomogne
Stvarno ne znam odakle da pocnem . Imam bolove u sredini grudi tacno izmedju sisa cak boli i kad dotaknem to mjesto. to traje vec neko vrijeme mozda oko desetak dana.
Te bolove sam imala i prije2 mjeseca i prije 6 mjesec tako dodju ne znam zasto ni kako prodju
Ove godine sam snimila EKG 4 puta i u avgustu sam radila ultrazvuk srca sve je bilo ok sem sto mi je puls bio povecan i kod kardiologa pritisak 150-90 ali su to prepisali mojoj anksioznosti jer i to je moj veliki problem.Isto prije3 mjeseca sam snimal pluca koja su takodje ok.
Moj dr sve prepisuje misicima i mom strahu od bolesti
I sad vas molim da mi odgovorite da li moze od misica da boli tako u grudima Jos imam problem sa stomakom stalne kiseline pa ne znam da li i od toga moze da se javi ovakva bol.
Imam problema i sa vratom ,cesto me tako boli da ga jedva okrecem i daje mi strasne glavobolje ali kad odem dr on to prepise misicima moj ortoped isto
danas me boli i lijevo rame nije to klasicna bol nego ga jedva micem PA ME STVARNO ZANIMA DA LI JE KOD MENE SVE OD MISICA I STA DA RADIM ;BILA SAM POSLA NA FITNES ALI MI JE BILO GORE SAD OPET IDEM SUTRA FIZIJATRU NA- MANUL MASAZU ALI MENE PLASI DA KOD MENE NIJE NESTO DRUGO U PITANJU A NE MISICI
PA VAS MOLIM DA MI ODGOVORITE DA LI SVE OVE BOLI MOGU DA BUDU ZBOG MISICA : A NAJVISE ME INTERESUJE TA BOL U GRUDIMA I BOL KAD DOTAKNEM TO MJESO
UNAPRIJED ZAHVALNA ZORICA :o
Odgovori