metotreksat

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
perapera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 22, 2009 1:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

metotreksat

Post od perapera »

--------------------------------------------------------------------------------

Potreban mi je savet u vezi MTX ,naime koristim ga vec tri meseca i nema nikakvih poboljsanja a lekari mi ne prepisuju nista drugo .Imam reumatski artritis vec 15god. i sada sam bas u losem stanju.Molim Vas vasa iskustva,saveti i sl. 8 godina je proslo od kada sam zadnji put bila u bg-u na reumatologiji ,i sada se razmisljam da li da ponovo idem ,mozda postoji nesto novo,sta da radim.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Ne bi bilo lose da odete opet na Reumatoloski institut na kontrolu. Koliko mi je poznato, ima i novih lekova za RA, ali nisam siguran u kojim su slucajevima na pozitivnoj listi pa za to ipak treba da pitate reumatologa.
Odgovori