meniskusi POMOC
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
meniskusi POMOC
molim da mi neko pomogne i objasni sta znaci dijagnoza Distorsio genus dex. Laesio menisci mediale susp. radi se o mojoj cerki koja ima dvadeset godina i strasan bol u kolenu kao itezano kretanje,doktor nam je samo dao papir i rekao da uradimo magnetnu a za bilo kakvo objasnjenje vezano za ovo stanje smo ostali uskracemni jel je doktoru bilo vaznije to sto moja certka ima pirsing....pa molim za bilo kakvo objasnjenje.mislim icicemo mi kod drugog ortopeda ali do tad brinem... HVALA unapred...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Distorsio genus dex. znachi da ima distorziju tj uganuce desnog kolenog zgloba
Laesio menisci mediale susp. I lekar sumnja na oshtecenje tj leziju medijalnog meniskusa.
Nije ni chudo sto ima takve bolove.
Otidjite shto pre na MR i shto pre pochnite sa terapijama.
Ako mozete uzmite uput za sokobanjsku.
Laesio menisci mediale susp. I lekar sumnja na oshtecenje tj leziju medijalnog meniskusa.
Nije ni chudo sto ima takve bolove.
Otidjite shto pre na MR i shto pre pochnite sa terapijama.
Ako mozete uzmite uput za sokobanjsku.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
meniskusi POMOC
HVALA vam puno,tek sad kapiramm zasto je toliko boli .Doktor nam nije nista objasnio pa nas je zanimalo bilo sta da saznamo o tome.Pojuricemo magnetnu i novog ortopeda ali nazalost sve se zakazuje pa to nece biti skoro ,ali zavrsicemo,vazno je da znamo sta je i kako se dalje ponasati,ona nazalost sadsa radi i nnemoze da uzme slobodne danea i kad smo pitali doktora da li da odmara ,odgovorio nam je nesto...bolje da ne pisem......hvala vam jos jednom i nadam se da cemo ubrzo zavrsiti i da ce da resi problem koji ima na najbolji moguci nacin.