Meniskus
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 11, 2013 11:42 pm
Meniskus
e ovako prije par dana sam se ruzno okrenuo na fadbalu i istog trena me je zabolio koljeno imao sam blokadu pa nisam mogao da ga ispravim ..sutra ujutru sam otisao kod doktora koji je predlozio rentgenski snimak koljena ..kasnije kada je citao snima rekao je da je sa zglobom sve u redu .konsultovao je se sa jednim fizioterapeutom koji je ustanovio da mi je ostecen meniskus..poslali su me specijlisti u opstu bolnicu doboj koji je stavio gips na moju nogu te sam odma dosao kuci ..E sad prije pet godniu sam slomio tu istu nogu pucanje potkoljenicu u djelu koljena koju su operisali i stavili saraf nakom 2 godine sam izvadio taj saraf i jos su mi spomenuli da ja imam umjetne meniskuse u tom koljenu..inace bol osjecam samo kad pomjerim nogu a otoke uopste nema ... citao sam da popravak menistusa se mora obavici operacijskim zahvatom ali oni su meni samo stavili gips.. dali je moguce da se popravak miniskusa obavi gipsom i koliko bih ga morao nosit i dali postoje sanse pa posle toga se opet bavim sportom .hvala