25. 08.2007. sam povredila koleno pri padu sa rolera. nema rane nicega, pad se moze opisati kao da mi je desno koleno otislo na desnu stranu u savijenom polozaju.
jos ga vidim kako mi stoji ispred nosa,
no dva dana kasnije, sam otisla kod lekara, jer me tetka nagovorila , nisam mogla da hodam kao ni sad. prva dijagnoza:
hoda hramljuci, d. koleno oteceno. palp. bolna ossetljivost u predelu medijalne zglobne pukotine. pokreti bolom oganiceni.
naravno meni je doca rekao da je meniskus uvrnut ili tako nesto, i spominjao je operaciju. ja nisam pristalica seckanja!
nosila sam meniskus sinu 7 dana
da bi mi na kontroli rekao da idem na fizikalnu,uz kucni rezim zivota, ostala je bolna osetljivost, i ako ne bude bolje da me ipak ceka operacija
da li da odem i da ga molim da me sto pre operise, jer sam procitala da ako neki deo seta moze da se jos vise osteti.
ja niti mogu bez bolova da savijem ni da ispruzim desno koleno
sta da radim, hocu ponovo da vozim rolere, plasim se da cu copati do kraja zivota, da stikle nikad necu obuci, a niska sam......
savet, sta mi je
hvala
medijalna zglobna pukotina
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ako bolovi ne popustaju ni posle nosenja gipsa, ni posle fizikalne terapije, a zaostaje ogranicenje pokret, operacija dolazi u obzir.
jako je nezahvalno dati misljenje o potrebnosti operacije na osnovu nekoliko redova teksta tako da je ipak najbolje da se javite svom ortopedu jer vas je on ipak video i odmah posle povrede i posle skidanja gipsa pa ce mnogo bolje moci da poceni kako tece oporavak
jako je nezahvalno dati misljenje o potrebnosti operacije na osnovu nekoliko redova teksta tako da je ipak najbolje da se javite svom ortopedu jer vas je on ipak video i odmah posle povrede i posle skidanja gipsa pa ce mnogo bolje moci da poceni kako tece oporavak