Magnetna rezonanca Vrata
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Magnetna rezonanca Vrata
То је знак да не радиш вежбе за врат. Погледај на мом сајту ову одличну вежбу: http://*/index.html?stranica=s ... avlje/vrat.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Avg 09, 2016 4:45 pm
Vec sam pokusavao ove vezbe nekoliko dana pa ostavio... Reci mi u prethodnih postova si reko da isteki je vise za kicmu i za ledja, a vrat ne isteze toliko... Dali bas uopste ne isteze vrat ili ... ? Recimo ako od 1 do 10 za kicmu je 9 za ledja 7 za vrat ima li nekih 4 %aaaca napisao:То је знак да не радиш вежбе за врат. Погледај на мом сајту ову одличну вежбу: http://*/index.html?stranica=s ... avlje/vrat.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Знаш, боље немој да купујеш Истеки. Ако си вежбе за врат радио неколико дана и оставио, онда ћеш тако и са Истекијем јер ти неће решити све животне проблеме за пет дана. И бачене паре.
-
- Stalni član
Necu sigurno, moram da koristim ako je to resenje mora sa necim da pocnem nemogu ovako da lezim i da cekam da se probleme rese sami...aaaca napisao:Знаш, боље немој да купујеш Истеки. Ако си вежбе за врат радио неколико дана и оставио, онда ћеш тако и са Истекијем јер ти неће решити све животне проблеме за пет дана. И бачене паре.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Али не можеш тако брзо да одустајеш. Мораш да будеш много упорнији.
-
- Stalni član
Sa istekijem necu sigurno, pokusacu hahahaaaaca napisao:Али не можеш тако брзо да одустајеш. Мораш да будеш много упорнији.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Немој да покушаваш него уради и буди упоран. 

-
- Stalni član
Sutra uvece mi stize istekiaaaca napisao:Немој да покушаваш него уради и буди упоран.

Jako sam srecan hahahahahah

-
- Stalni član
Aco, a reci mi kako se koristi isteki jel namenjen za pola ledja recimo gornji deo i vrat pa onda donji deo kicme ili komplet ceo 'rbet od kicme pa sve do vrata ??? Neznam koje je duzine dali moras da lezis na njemu prvo sa gornjim deo ledja i vrat pa onda na kicmu ili moze odjednom .. ?aaaca napisao:Немој да покушаваш него уради и буди упоран.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не може одједном јер има ону већу (оштрију) кривину на једном крају која истеже кичму. Прво ту већу кривину окренеш према глави да би истезао горњи део леђа. После тога окренеш контра да би истезао лумбални део кичме.
За почетак обуци неки дебљи прслук док се постепено не навикеш на притисак. И труди се да ти кичма максимално испрати удубљење на Истекију тј. немој укосо да легнеш.
И немој да кукаш када те све буде болело од истезања.
И још нешто важно. Када се устајеш са Истекија немој то да радиш стомачним мишићима него савиј колена и подигни их а рукама их дохвати па се дижи на вагу.
За почетак обуци неки дебљи прслук док се постепено не навикеш на притисак. И труди се да ти кичма максимално испрати удубљење на Истекију тј. немој укосо да легнеш.

И још нешто важно. Када се устајеш са Истекија немој то да радиш стомачним мишићима него савиј колена и подигни их а рукама их дохвати па се дижи на вагу.
-
- Stalni član
U glavnom sam razumeo, ali slikacu se pa cu da objavim slike da nesto ne bih pogresio ....aaaca napisao:Не може одједном јер има ону већу (оштрију) кривину на једном крају која истеже кичму. Прво ту већу кривину окренеш према глави да би истезао горњи део леђа. После тога окренеш контра да би истезао лумбални део кичме.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Најважније: буди миран док лежиш на Истекију. Нема сликања, читања књига, гледања ТВ-а, вежбања...
На њиховом сајту имаш прилично добро објашњено шта и како треба да се ради, а осим тога наватај онога ко ти донесе Истеки да ти све објасни.
На њиховом сајту имаш прилично добро објашњено шта и како треба да се ради, а осим тога наватај онога ко ти донесе Истеки да ти све објасни.
-
- Stalni član
Ma bicu miran to je najmanji problem, samo mi je bitno da ga pravilno koristim, ako ga ne koristim pravilno mogu samo kontra efekat imati... Moj otac ce ga doneti... Ja sam iz mkd on je danas u Beogradu javice se njima i naci ce se negde platice im i uzece isteki i najverovatnije veceras dolazi...aaaca napisao:Најважније: буди миран док лежиш на Истекију. Нема сликања, читања књига, гледања ТВ-а, вежбања...
-
- Stalni član
https://www.youtube.com/watch?v=G1JmHztzcnQyamaha46 napisao:Ma bicu miran to je najmanji problem, samo mi je bitno da ga pravilno koristim, ako ga ne koristim pravilno mogu samo kontra efekat imati... Moj otac ce ga doneti... Ja sam iz mkd on je danas u Beogradu javice se njima i naci ce se negde platice im i uzece isteki i najverovatnije veceras dolazi...aaaca napisao:Најважније: буди миран док лежиш на Истекију. Нема сликања, читања књига, гледања ТВ-а, вежбања...
evo jedan video kako se koristi, jednostavno je ja sam mislio da je kraci da je negde do pola ledja pa moras na jednu polovinu prvo, pa na drugu ali sad vidim da opfata komplet ledja samo treba da se okrece na jednu stranu 7-8 minuta pa na drugu...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не можеш да имаш контраефекат од неправилног коришћења осим што ће да те боли и жуља ако неправилно лежиш на њему.
Надам се да ће их отац испитати око правилног коришћења. Најбоље је да му покажу на лицу места.
Надам се да ће их отац испитати око правилног коришћења. Најбоље је да му покажу на лицу места.