Bavim se rukometom ,a koleno sam povredio na nebitnom fudbalu u balonu ,tako sto mi je pri okretu (bez fizickog kontakta) 'ispalo' koleno i vratilo se maltene u padu.Istog trenutka sam stavio neki dobar sprej preventive radi ,i mogao sam da savijam koleno neko vreme (predpostavljam zato sto je bilo zagrejano) ,ali nakon toga nisam mogao ni da se oslonim na tu levu nogu,naravno nadulo se,i prelezao sam to jedno vece.Sutradan su mi imobilisali koleno,stavljena je longeta,i pusten sam uz savet da ga hladim ledom,i alkoholnim oblogama,i da dodjem za 4 nedelje na skidanje..Posto ovi iz urgentnog uopste ne brinu ni o mladim osobama,ponovo sam otisao privatno na kontrolu,radjena mi je punktacija kolena(izvadjeno 100ml krvi) i vracena je longeta..Ovih dana cu odraditi rezonancu pa cemo videti kakvo je stanje,ali ono sto je doktor mogao da pretpostavi jeste da ,kako on kaze,prednji ukrsteni nisu stradali,sto je najbitnije,i da sve ovo moze da prodje bez operacije.Interesuju me vasa iskustva,saveti,bilo sta sto bi moglo da pomogne,mozda jos nesto novo naucim o ovoj povredi

Hvala