Luksacija patele i oporavak

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
ducilinda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2011 2:15 pm

Luksacija patele i oporavak

Post od ducilinda »

Pozdrav svima..
Potrebna mi je pomoc odnosno savet..
Pre 5 ipo meseci sam imala luksaciju patele. Isla sam na terapije magnet i struje, napravila pauzu 20 dana pa opet krenula na terapiju stimulacije kvadricepsa i ultrazvuk koje sam pre 5 dana zavrsila.. Mene koleno ne boli ali imam taj cudan osecaj, osecam patelu pri nekim pokretima, kao preskakanje, narocito kad ustajem ili pri vecoj fleksiji, i prisutan mi je otok. Skoro pa normalno hodam ali ne mogu uz i niz stepenice verovatno i zbog straha.. Da li neko ima iskustva sa ovakvom povredom da me posavetuje? Ortoped mi kaze da je sve u redu i da intenzivno radim vezbe ali imam utisak da sve predugo traje, pa se bas brinem.. Ne bih da posle svih ovih terapija i vezbanja zavrsim na operaciji.
Puno vam hvala na razumevanju i pomoci :roll:
Odgovori