Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Pocela je desna peta da mi ide unutra i tako svu obucu koju kupim ( a kupujem kvalitetnu, nije uzrok do obuce) pokvari se posle 15 dana.
Ne vredi kupovati obucu, a ne znam sta da radim? Mogu li to sama da ispravim? Leva noga mi je bila polomljena i oerisana 2008- zglob. Hodala sam nepravilno, mozda je to uzrok ne znam, ali cudno da se to pojavi posle 4 god.
Ponmozite mi
Bila sam kod kiropraktora i on kaze da mi je kod karlice jedan misic napet i da se zbog toga to pojavilo. Treba da se taj misic vrati u normalu. Znate li koje vezbe da radim posto vec duze imam problem sa ledjima, sad taj bol ide dole u kukove
Danas sam radila pregled obe noge. Pre 4 god, sam operisala desni skocni zglob. I danas vidim da mi desna noga ide ka unutra, ne znam kako se to zove, dal je tetiva ili kost, ali sad ide i leva. Zato se pojavljuje bol u ledjima. Kupila sam patike koje su preporucili, sad me zanima da li mogu nesto sama da uradim i ispravim obe tetive ili koske koje idu u pogresnom smeru ili moram da se obratim ortopedu? Moze li neko da mi kaze tacan naziv za ovo sto mi se desava.
Nadam se da ce neko da mi odgovori, makar objasni sta je to. Hvala vam
Osecam da imam grc u oba lista, vise u desnom, i mislim da i dalje posle 4 god ne stojim lepo na noge, mislim da posle ove operacije ja ne znam lepo da hodam.... Molim vas recite mi sta da radim, koje vezbe
Morate urditi korekciju hoda koja ocigledno nije uradjena posle preloma noge.u ovome vam moze pomoci samo dobar fizioterapeut koji zna da uradi kineziolosku analizu hoda.Ako ste iz beograda potrazite ih mislim da ih ima 2-3.Pozdrav
Ni kod mene to nije uradjeno posle operacije, i imam problem i sa ledjima sad. Mogu li ja nesto sama da uradim, jer u Norveskoj su mi terapeuti i doveli u ovo stanje, zato sto me nisu vezbali pravilno, i sad da odem nista nece da urade.Kako da ojacam skocni zglob?
Anchy od kad imas ti te probleme? Jesi li dobila neki savet, ajde podeli ga ovde ako nije problem. Sve manje ljudi deli nesto ovde