Ligamentoplastika kolena
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 10, 2008 1:26 pm
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
KRIOTERAPIJAJE TERAPIJA LEDOM. BILO SAMO OBLOZI ILI KRIOMASAZA.
KRIOTERAPIJU NE BI SMEO SAM DA RADIHS A DA SE PRE TOAG NE KONSULTUJESH SA SVOJIM LEKAROM, LED JEDSTE DA DELUJE BEZAZLEN ALI ZAISTA NIJE, MOZESH DAMO POVECATI TEGOBE I OTOKE AKO NE BIUDESH RADIO KAKO TREBA.
KAD SI VEC ISHAO NA FIZIKALNU TERAPIJU KAKO DA TI NISU RADILI MASAZU LEDOM??
KRIOTERAPIJU NE BI SMEO SAM DA RADIHS A DA SE PRE TOAG NE KONSULTUJESH SA SVOJIM LEKAROM, LED JEDSTE DA DELUJE BEZAZLEN ALI ZAISTA NIJE, MOZESH DAMO POVECATI TEGOBE I OTOKE AKO NE BIUDESH RADIO KAKO TREBA.
KAD SI VEC ISHAO NA FIZIKALNU TERAPIJU KAKO DA TI NISU RADILI MASAZU LEDOM??
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 3:35 pm
Operisala sam desno koleno na ortoped.Banjica 6.nov .Urađena mi je ligamentoplastika sa korekcijom meniskusa. Sve je prošlo u granicama normale. Posle 4 nedelje oporavka savijam koleno oko 130 stepeni, otoci normalni... terapiju vršim na Banjici, 2 vrste struje, led i vežbe ...
Da li je normalan bol koji se javlja od samog starta oporavka, tetiva u spoljnjem delu kolena i zatkolena jama, koja s vremena na vreme otekne ?
Hvala !
Da li je normalan bol koji se javlja od samog starta oporavka, tetiva u spoljnjem delu kolena i zatkolena jama, koja s vremena na vreme otekne ?
Hvala !
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 5:25 pm
Ligamentoplactica i Artroscopia su dve razlicite operacije...
Nas najbolji strucnjak za ligamente je prof. dr. Miroslav Milankov iz NS-a...Tako da ako bilo ko bude trebao da operise ligamente neka dodje kod njega...Jeste da operacije nisu jeftine(uput(35.000din),bez uputa(80.000),ali ste kao novi posle rehabilitacije u klinici.
Najbitnija stvar je Kinetec...bez njega se ne moze vrsiti reh. jer on pasivno savija nogu u kolenu(do 90 stepeni)...
Nas najbolji strucnjak za ligamente je prof. dr. Miroslav Milankov iz NS-a...Tako da ako bilo ko bude trebao da operise ligamente neka dodje kod njega...Jeste da operacije nisu jeftine(uput(35.000din),bez uputa(80.000),ali ste kao novi posle rehabilitacije u klinici.
Najbitnija stvar je Kinetec...bez njega se ne moze vrsiti reh. jer on pasivno savija nogu u kolenu(do 90 stepeni)...
-
- Novi član
-
- Novi član
Naravno da je normalno, to je ono sto ce malo duze da te boli, dok ti se ne istegnu tetive zato sto ti je noga bila ispravljena jedno vreme!Anatena napisao:Operisala sam desno koleno na ortoped.Banjica 6.nov .Urađena mi je ligamentoplastika sa korekcijom meniskusa. Sve je prošlo u granicama normale. Posle 4 nedelje oporavka savijam koleno oko 130 stepeni, otoci normalni... terapiju vršim na Banjici, 2 vrste struje, led i vežbe ...
Hvala !
Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 21, 2009 7:53 pm
Re: Ligamenti
Zdravo svima,operisao sam koleno 6.4,i jos uvek imam otok iznad casice kolena.
Ligamentoplastika mi je radjena na Vojnomedicinskoj Akademiji u Beogradu,operisao me je doktor Vulovic.
Po zanimanju sam Vojno lice i interesuje me da li cu dobiti tacku ogranicenja,jer mi je to veoma bitno zbog posla.
unapred zahvalan na odgovoru
Ligamentoplastika mi je radjena na Vojnomedicinskoj Akademiji u Beogradu,operisao me je doktor Vulovic.
Po zanimanju sam Vojno lice i interesuje me da li cu dobiti tacku ogranicenja,jer mi je to veoma bitno zbog posla.
unapred zahvalan na odgovoru