mb.legg.calve-perthes

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
petra ri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 21, 2008 6:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

mb.legg.calve-perthes

Post od petra ri »

lijepo bi vas molila imam djete kojemu je prije godinu dana dijagnosticiran perthes da mi se jave majke koje su imale iskustva i kako su lijecile tu bolest,on je dobio atlanta ortozu i znam samo da bolest moze trajati i par godina ...
u nadi da cete se javiti lijepi pozdrav od mame iz Rijeke!!! :D :D :D
lijepo bi molila sve one koji imaju iskustva sa perthesom djecjom bolesti kuka da mi se jave na e mail hvala!!!
petra ri
Novi član
Novi član

Re: mb.legg.calve-perthes

Post od petra ri »

totalno zbunjena osjecam se kao slon u kavezu, dragi profesionalci citala sam malo pitanja i odgovore pa vi ste super savrseni pomozite u vezi perthesa i molim vas recite mogu i ja da vam posaljem snimke kukova djeteta starog pet godina?unaprjed hvala mama PETRA
RIJEKA...
lijepo bi molila sve one koji imaju iskustva sa perthesom djecjom bolesti kuka da mi se jave na e mail hvala!!!
nenabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 03, 2006 10:33 pm

Re: mb.legg.calve-perthes

Post od nenabgd »

Draga mama Petra! Pretpostavljam u kojoj ste muci. Moja prijateljica je sa svojim sincicem isto to prosla. Sada on zavrsava drugi razred i fenomenalno je. Elem, borba, borba....Evo nekih stvari koje je ona radila, pa se nadam da ce i Vama pomoci. Prvenstveno PLIVANJE! Zatim sto cesce odlazak u banju, vezbe sa terapeutima.... magneto terapija, lagana jakuzi kada... koliko je moguce paziti da mnogo ne trci (znam da je to kod dece teze izvodljivo). Znaci vezbice, plivanje, magneti.... Naravno svu srecu Vam zelim!
Pozdrav

petra ri napisao:totalno zbunjena osjecam se kao slon u kavezu, dragi profesionalci citala sam malo pitanja i odgovore pa vi ste super savrseni pomozite u vezi perthesa i molim vas recite mogu i ja da vam posaljem snimke kukova djeteta starog pet godina?unaprjed hvala mama PETRA
RIJEKA...
petra ri
Novi član
Novi član

Post od petra ri »

nemogu vam opisati koliko mi je drago za vas odgovor mozete mi samo napisati koliko mu je trajao perthes i jeli nosio aparatic u nadi za odgovorom mama petra lijepi pozdrav...
Odgovori