Lakat

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Yzerman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 20, 2007 3:01 pm

Lakat

Post od Yzerman »

Pozdrav,
već dva meseca imam jak bol u laktu, bol je locirana u spoljašnjem delu lakta i ponekad se širi ka podlaktici. Bol je najača kada ispružam ruku ili podižem neki teži predmet. Moj posao je vezan za računar, pa mi ovo predstavlja dosta veliki problem i utiče na moj rad. Bol je počeo nakon u toku selidbe, nakon što sam šrafcigerom rasklapao nameštaj. Često ujutro nakon buđenja, ako mi je ruka bila zgrčena u toku spavanja, imam izuzetno jak bol. Lekar opšte prakse mi nije dao uput za ortopeda, rekao mi je da je u pitanju teniski lakat i prepisao mi je ketonal tablete (1 dnevno) i fastum gel. Nakon 10 dana terapije bol se čak i pogoršala. Da li neko na osnovu ovoga ima ideju o čemu se radi, pošto ne mogu da dođem do specijaliste?
Odgovori