Prelom koji ste imali je jako redak, i nije samo karakteristican za decu, imam kolegu koji ima sigurno vise godina od vas i ima takav lakat

desava se istina kod mladjih ljudi zbog spontane dislokacije tokom nosenaj gipsa ili cak posle skidanja istog ili nakon operacija jer se operacijom obichno spasava ruka i nervi a kosti se malo zanemare...ili u datom momentu nisu prioritet.
bez obzira na to shto je operacija uspela, vas lakat nema i nikad nece imati anatomiju zdravog i anatomski normalnog lakta, kao kod ostalih, doshlo je do dislokacije jedne od kostiju koja ulazi u sastav zgloba lakta (zglob chine zglobne povrsine 3 kosti) i naravno takvim rasporedom stvaraju dozivotna ogranicenja u pokretima lakta.
Znate i sami i vidite koji su vam pokreti ograniceni, maksimalna fleksija, pokreti podlakta prevashodno a s obzirom da je boks borilacka sportska disciplina koja zahteva pre svega brz rad nogu ali isto tako i veliko angazovanje zglobova ramena i lakta koji su ovakvom povredom i stanjem zgloba direktno pogodjeni, ne bih vam bas savetovala da se ovim sportom bavite! O povredama i sabijanjima zgloba i da ne prichamo!
Posto je bitno da zadrzive elasticnost tkiva oko samog zgloba bolje je da se bavite sportovima koji upravo to i chine zglobu, sportovi bez puno statike i puno jachanja snage misica. Pre svega aerobni sportovi, plivanje, trcanje, atletika, joga, biciklizam, voznja rolera, klizanje itd.
Nije potrebno baviti se borilackim sportom ako vam je stalo da imate definisane mishice i da ste u kondiciji, to sve mozete postici i izolovanim vezbama a josh bolje putem ovih aktivnosti koej sam nabrojala.
A pucketanej koje cujete je poreklom od ligamenata koji u vasem sluchaju vise pate od ligamenata osobe koja nema dislokaciju zgloba lakta, ligamenti nam sluze da pojachaju chvrstinu zgloba, da pomognu izvodjenje pokreta i ograniche pokrete u nedozvoljenim pravcima, a posto kod vas nema normalne anatomske gradje zgloba onda je logicno da nema ni normalnog rasporeda ligamenata, pa je upravo zato deo pokreta lakta i podlakta smanjen! (kada kazem normalan zglob ne mislim da je vas nenormalan nego normalan u odnosu na anatomsku gradju zgloba, koju vas zglob zbog povrede vishe nema)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.