kuda na artroskopiju kolena?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
nikola_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 7:41 pm

kuda na artroskopiju kolena?

Post od nikola_ »

imam 29 god.aktivno igram kosarku i pre 8 god. sam imao rekonstrukciju prednjih ukrstenih ligamenata na Banjici kod dr.Ganica gde sam dobio infekciju i imao jos jedno otvaranje kolena zbog ciscenja.Posle oporavka sam nastavio da igram i nisam imao problema.Ali pre mesec dana sam na treningu osetio bol u istom kolenu i posle pregleda doktor je sumnjao na povredu hrskavice ili meniskusa(dr. Pilih-to je bilo u Sloveniji gde sam igrao).
Isao sam i na magnetnu rezonancu ali nije uspela zbog srafova u kolenu.
E sad posto sam dobio otkaz i vratio se u Srbiju a bol i dalje postoji zanima me gde i kod kog doktora je najbolje da odem na artroskopiju?I dali da idem negde u inostranstvo jer ne bih da mi se ponovi kao kod operacije ligamenata?
Unapred zahvaljujem za savet!
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Nazalost infekcija je uvek pretnja i cak i pored najvece paznje ne moze bas uvek da se izbegne. S obzirom da ste vec bili kod dr Ganica, mozda biste opet mogli kod njega da odete, jer ne mora da znachi da cete proci isto kao i prosli put. Takodje mozete da posetite mozda dr Kadiju u KCS, ili dr Lesica, ili na Banjici dr Gavrilovica.
Ako imate mogucnost odlaska u inostranstvo, mozda je to najbolja solucija.
Sve najbolje.
magdalena1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 10:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od magdalena1984 »

Ja sam terepeut po struci i to bi kao trebalo da znaci da znam po nesto vise. Sto se tice ortopedije uopste "Banjica" je zakon, a preporucila bih ti da odes ili kod Garvilovica(kao sto je i miodrage rekao) ili kod Banovica. I iskreno bi terbao malo da pricuvas kolena i ako je to moguce da malo batalis sport jer ce ti povrede samo ponavljati i to sve gore i gore.
Odgovori