krckanje kolena, jos jedna tema :P
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
krckanje kolena, jos jedna tema :P
pozdrav ljudi, imam 18 godina.. bavim se aktivno fudbalom, imam problema sa krckanjem iskljucivo u desnom kolenu.. ovo traje vec duze vreme, primetio sam pre nekih par meseci. ne boli me uopste. koliko ja cujem koleno krcka samo kada se savijam, odnosno kada savijam desnu nogu.. i sto je jos zanimljivo samo kada se oslonim na tu desnu nogu, kada sedim i savijam desnu nogu nista..
nisam imao nikakavih tezih povreda.. sta mislite da moze da bude? u svakom slucaju cu otici kod ortopeda da me posalje da snimim to, ali me zanima koliko mislite da je ozbiljno?

- RehabFizio
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Nov 28, 2013 8:42 pm
Re: krckanje kolena, jos jedna tema :P
@xwmtrw
S obzirom da se bavite fudbalom nije neuobičajeno da Vam hrskavice kolena budu iziritirane jer, razume se, trpe veliko opterećenje. "Krckanje" se često dešava kada je oštećena hrskavice čašice (patele). Pošto pored krckanja nemate drugih tegoba, pretpostavljam da nije ništa opasno, ali obavezno posetite ortopeda da znate sigurno šta je u pitanju.
Pozdrav!
S obzirom da se bavite fudbalom nije neuobičajeno da Vam hrskavice kolena budu iziritirane jer, razume se, trpe veliko opterećenje. "Krckanje" se često dešava kada je oštećena hrskavice čašice (patele). Pošto pored krckanja nemate drugih tegoba, pretpostavljam da nije ništa opasno, ali obavezno posetite ortopeda da znate sigurno šta je u pitanju.
Pozdrav!