Kosarkas

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
AleksandarJan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 21, 2015 8:56 pm

Kosarkas

Post od AleksandarJan »

Povredio sam se na kosarkaskoj utakmici ,bio sam na magnetnoj rezonanci na Zvezdari ,gde mije receno da nije nista opasno i da ne treba operacija...Ovo je dijagnoza koju je napisao doktor na zvezdari : Na kostanim strukturama se ne uocavaju patoloske promene.Manja kolicina slobodne tecnosti u patelarnom receusu i intraartikulaciono.Posteromedijalna burza,kk dijametra 45 mm.
Tetiva kvadricepsa,patelarni ligament,mcl,lcl,acl,i pcl su morfoloski uredne strukture.Na meniskusima se uocava manja kosa linearna lezija posteriornog roga lateralnog ,meniskusa a bez dislokacije ,gradus 2.
Manja osteohodralna lezijanalateralnom kondilu femura iznad posterornog roga lateralnog meniskusa ,dijametra 10 mm,a bez prekida kontinuiteta hrskavice..Povreda se desila 22 Februara 2015.Proslo je skoro 3 meseca ja i dalje imam probleme sa kolenom .U bolnici su mi dali terapije sa interferentnoj strujom 10 terapija po 15 minuta...i dalje imam problema kad probam da trcim i treniram ..Od lekova pijem Joint forte md...
Odgovori