Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Konstantan bol u koljenima
Vec mjesec dana imam konstantan tup bol u koljenima pogotovu kada se nalazim u sjedecem polozaju. Imam osjecaj da mi zglobovi u koljenima gore kao neka jaka upala. Bolovi su pretezno jaki kada su vremenske prilike promenljive i kada je oblacno. S obzirom na cinjenice da 95% svog radnog vremena provedem u sjedecem polozaju i da su mi noge stalno skupljene, nisam siguran dal je to nesto povezano sa tim il je u pitanju nesto drugo. Nekoliko puta sam mazao nekom "konjskom mascu" koja jako pece al mi je ipak lakse neko vrijeme. Molim Vas da mi neko ko zna bilo sta o tome kaze o cemu se radi i eventualno neki narodni likek koji bi mi mogao pomoci u tome. Hvala
Прочитај шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s у здравственим саветима писао о магнетима и сталном магнетном пољу у темама: Магнети, Магнетно поље, Зглобови.
Осим тога, реци ми колико течности пијеш и шта пијеш?