KOLENO
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 05, 2007 4:12 am
KOLENO
imam pitanje za dr.Miodrage.imao sam operaciju ukrstenih ligamenata.samo kidanje je bilo veoma bolan cin i nerado se secam toga.nisam mogao da ispravim koleno i otok je bio ogroman.operaciju je izveo dr.Marko Kadija sa klinickog centra i ugradjen mi je titanijumski sraf(koliko se razumem i pamtim).posle oporavka sam nastavio da se bavim fudbalom i na jednoj utakmici posle godinu dana sam dobio udarac u isto koleno,sa strane i cuo sam samo krckanje.bol nije bio jak ali mi je "propadala"noga,i nisam imao veliki otok.posle par dana otok je splasao,ali pri svakom pokusaju bavljenja nekim sportom gde postoji promena pravca ili skok mene koleno samo "isece",zigne me i tu je kraj.nema otoka ali osecam tupi bol.pri tom kad se to desi osetim kao da koleno ode levo-desno i bol me presece kao ubod nozem.neznam da li sam obnovio staru povredu ili je to nesto novo,posto znam kako boli kad se kidaju ligamenti.nisam imao hrabrosti da odem kod lekara sam se bojao da je u pitanju stara povreda i nisam hteo da prolazim ponovo kroz sve to.da li mi mozda mozete reci o cemu se radi?unapred hvala
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 05, 2007 4:12 am
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: