Koleno. Pomoc pomoc pomoc!
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Koleno. Pomoc pomoc pomoc!
Opet ja sa svojim kolenom Evo ovako, isao sam fizioterapeutu, sredio mi je koleno koliko toliko ali mi je napomenuo da mi je prekinut ligament sa unutrasnje strane kolena tj medijalni, kao alternativu za operaciju dao mi je savet da pokusamo da steznikom koji ide ispod patele podignemo taj ligament kako bi se nekako "zalepio"za gornji deo kolena i napomenuo mi je da imam mali hematom .Interesuju me vasa misljenja,pisite ljudi .Pozdrav
Re: Koleno. Pomoc pomoc pomoc!
Не знам да ли може лигамент "некако да се залепи", али знам да ће ти у зарастању помоћи један јак магнет. Треба да га учврстиш за колено (ластижом, рецимо) и носиш по цео дан. Где ће да ти се "залепи" лигамент - немам појма. 

Pa da,to,da zaraste ali ja sam upotrebio pojam "zalepi" i stavio ga pod navodnicama
Znaci ima logike to sa steznikom da se izvede i hvala na odgovoru,ostacu istrajan prema svom cilju
Pozdrav

Znaci ima logike to sa steznikom da se izvede i hvala na odgovoru,ostacu istrajan prema svom cilju

Као што рекох, не знам да ли може тако да зарасте, али на форуму има неколико физијатара па ће се ваљда неки јавити. Нека ти је са срећом.
Iz tvojih usta u Bozije usi,svako misljenje bi mi dobro doslo. Veliko hvala!