Koleno. Pomoc pomoc pomoc!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
exe92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 22, 2013 4:15 pm

Koleno. Pomoc pomoc pomoc!

Post od exe92 »

Opet ja sa svojim kolenom Evo ovako, isao sam fizioterapeutu, sredio mi je koleno koliko toliko ali mi je napomenuo da mi je prekinut ligament sa unutrasnje strane kolena tj medijalni, kao alternativu za operaciju dao mi je savet da pokusamo da steznikom koji ide ispod patele podignemo taj ligament kako bi se nekako "zalepio"za gornji deo kolena i napomenuo mi je da imam mali hematom .Interesuju me vasa misljenja,pisite ljudi .Pozdrav
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Koleno. Pomoc pomoc pomoc!

Post od aa_aca »

Не знам да ли може лигамент "некако да се залепи", али знам да ће ти у зарастању помоћи један јак магнет. Треба да га учврстиш за колено (ластижом, рецимо) и носиш по цео дан. Где ће да ти се "залепи" лигамент - немам појма. :D
exe92
Novi član
Novi član

Post od exe92 »

Pa da,to,da zaraste ali ja sam upotrebio pojam "zalepi" i stavio ga pod navodnicama :lol:
Znaci ima logike to sa steznikom da se izvede i hvala na odgovoru,ostacu istrajan prema svom cilju 8) Pozdrav
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Као што рекох, не знам да ли може тако да зарасте, али на форуму има неколико физијатара па ће се ваљда неки јавити. Нека ти је са срећом.
exe92
Novi član
Novi član

Post od exe92 »

Iz tvojih usta u Bozije usi,svako misljenje bi mi dobro doslo. Veliko hvala!
Odgovori