JEDNO RAME NIZE OD DRUGOG!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Miki89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

JEDNO RAME NIZE OD DRUGOG!

Post od Miki89 »

Cao svima..Imam jedan problem..Levo rame mi je nize od desnog..da li postoji neko sa istim problemom?Kako i sta treba da uradim da bih ispravio deformaciju?
Od oktobra sam rekao da cu da idem kod fizijatra za savet..pre ne mogu..Inace idem u teretanu...a u pubertetu sam imao problem deformiteta kicme..koji je uklonjen vezbama koje je propisao fizijatar u to vreme..Kicma mi je sada prava ali levo rame treba da podignem..
ZA SVAKU POMOC UNAPRED HVALA!!!
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Kontakt:

Re: JEDNO RAME NIZE OD DRUGOG!

Post od Veljko Jovanovic »

Najcesci uzroci asimetrije ramena su skolioza (mada napisaste da je ispravljena vezbama) i slabija razvijenost misica ramena na jednoj strani. Ipak, bez pregleda je prilicno tesko reci sta je uzrok i kako ga treba resavati.
Miki89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am

Re: JEDNO RAME NIZE OD DRUGOG!

Post od Miki89 »

Imao sam problema sa krivljenje kicme u vidu slova S,mada mislim da delimicno ta zakrivljenost i dalje postoji ali u maloj meri.Nisam imao skoliozu..To sam shvatio da misici na desnom ramenu su manje pristuni..da se tako izrazim..Ok hvala svakako!Oticicu kod fizijatra na pregled,savet...
Odgovori