jako glasno krckanje u grudima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
m4rkon1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 28, 2013 11:32 am

jako glasno krckanje u grudima

Post od m4rkon1 »

Juce sam vezbao i radio sam propadanja ( http://3.bp.blogspot.com/-TiPyRaqvFBQ/T ... /deep2.jpg ) i odjednom kad sam se spustio do dole i krenuo da se podignem nesto mi je bas jako krcnulo u grudima na sredini jedno 5cm iznad plexusa i sada osecam mali bol a u nekim polozajima i veci.Da li neko zna da li je to nesto opasno ili sam samo malo vise rasirio grudi i zanima me sta je to moglo da tako pukne tj krcne tako?
m4rkon1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 28, 2013 11:32 am

Re: jako glasno krckanje u grudima

Post od m4rkon1 »

Molim vas da mi neko nesto kaze o tome :oops:
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Post od Jelisej »

Ovo se desava ponekad, moze biti da si pokidao neke od misicnih vlakana ili verovatnije da si "namestio" rebro sto se spaja sa prsnom kosti, takodje je moguce da se radi o kombinaciji ova dva.
Da si polomio neko rebro bol bi bila gotovo nepodnosljiva.
Uglavnom ovo ce potrajati neko vreme, gledaj da ne uznemiravas taj dio tela, tj vezbaj druge delove tela, dok se ovo ne sredi.
Inspektor_luki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm

Post od Inspektor_luki »

Ovo se i meni desavalo mislim da nije nista ozbiljno.
Korisnikov avatar
RehabFizio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Nov 28, 2013 8:42 pm

Post od RehabFizio »

m4rkon1,

Pošto nema nekih značajnih tegoba, došlo je najverovatnije do pomeranja nekog od rebara u svom ležištu. To apsoluno nije opasno ali može vremenom da iritira i da prouzrokuje iritaciju u drugim zglobovima rebara ili kičmenim pršljenovima kao i mišićima u okolini zgloba. Hiropraktikom se izuzetno uspešno leči.

Možda više informacija možete naći ovde:
http://hiropraktika-osteopatija.blogspot.com/
motard
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 23, 2013 4:51 am

Post od motard »

Kad se oporavis,uvek se pre propadanja dobro zagrej,a i prve dve serije nikada ne radi sa potpunim spustanjem.
Odgovori