jak i intezivan bol u predelu kolena i potkolenice

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
bmomcilovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 22, 2007 6:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

jak i intezivan bol u predelu kolena i potkolenice

Post od bmomcilovic »

Clanovi foruma hteo bih da Vas zamolim za vase misljenje u mom slucaju:Od prosle subote imam veliki bol u predelu leve potkolenice, misici i kosti.Isti dan sam otisao u Urgentni centar gde su me primili neurohirurg i vaskularni ali bez uspostavljanja dijagnoze i poslali me kod radiologa no i to je bilo bez rezultata a bol sa povecavao sa propratnom temperaturom od 37.5C.U utorak sam poslat kod reumatologa koji je posle pregleda punktirao koleno, izvukao zutu tecnost i dao neku injekciju i zakazao pregled za 4ti Okt.Prepisao mi je Roxikam.Nakon 2 dana stanje se pogorsalo sa jos vecim bolom, jedino je temeratura spala.Reumatolog nije mogao da me ponovo primi i rekao da ne moze nista vise da mi pomogne.Stanje je i dalje tesko,bol u misicima, imam i dalje mali otok potkolenice i kolena, nema promene u boji koze.Analiza krvi je pokazala povisen nivo leukocita i fibrinogena.Imam 50 god,visina 185cm/87kg i nemam drugih zdravstvenih problema.
Odgovori