jak bol u nozi
Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA
jak bol u nozi
osetiola sam bol u kuku desne noge pre nedelju dana koji je za dva dana bio toliko intezivan da nisam mogla ni da sedim hodam i lezim.bol mi se spustao sad cak do prstiju-kao da imam grc koji ne popusta,ledja me ne bole.primala sam inekcije diklofenak.zolon .movalis i vitamin b12.nista bol ne smiruje.danas mi neurolog na pregledu koji nije trajao ni 30 sekundi dodala jos diklofen 2puta i bensedin sve u vidu inekcija.strogo mirovanje. inace sam dijabeticar sa razvijenom neuropatijom u nogama. dali neko moze da mi kaze vise o terapiji i kod kog specijaliste da se javim.MOLIM ZA POMOC.unapred hvala.
Re: pitanje za doktora
pumpa napisao:osetiola sam bol u kuku desne noge pre nedelju dana koji je za dva dana bio toliko intezivan da nisam mogla ni da sedim hodam i lezim.bol mi se spustao sad cak do prstiju-kao da imam grc koji ne popusta,ledja me ne bole.primala sam inekcije diklofenak.zolon .movalis i vitamin b12.nista bol ne smiruje.danas mi neurolog na pregledu koji nije trajao ni 30 sekundi dodala jos diklofen 2puta i bensedin sve u vidu inekcija.strogo mirovanje. inace sam dijabeticar sa razvijenom neuropatijom u nogama. dali neko moze da mi kaze vise o terapiji i kod kog specijaliste da se javim.MOLIM ZA POMOC.unapred hvala.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: jak bol u nozi
Ovakav bol je karakteristican za neuropatije ali i degenerativne procese u zgobu!
Terapija je ok, ali je potrebno da odete kod fizijatra i neurologa kako biste znali sa kojom dijagnozom ste se sad susreli!
Terapija je ok, ali je potrebno da odete kod fizijatra i neurologa kako biste znali sa kojom dijagnozom ste se sad susreli!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: jak bol u nozi
uradila sam magnetnu rezonancu i dijagnostikovana diskus hernija sutra radim emng da bi se videlo koliko je ostecenje nerva,sada sam na diklofenu i neurontinu.sa celokupnim nalazima treba da idem kod neurohirurga.posto sam sve ovo privatno odradila a iz unutrasnjosti neznam gde dalje kod koga. dali mi mozete nekoga preporuciti?hvala unapred.