Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Pozdrav svima Imam ovu izraslinu vec dugo vremena i nikada mi nije pravila probleme - ne boli, ne smeta pri kretanju (radim i cucnjeve itd), ali je stalno tu.
Dugo vremena - otprilike 7 i vise godina.
Ipak, hteo bih da Vas pitam za misljenje, sta bi to moglo biti? Moja pretpostavka je da je masno tkivo, ili posledica nekog mozda udarca kada sam bio mladji.
Tvrdo je (kao hrskavica), moze da se pomera.
Link do slike: http://www.imageshack.us/photo/my-image ... 204529.jpg
Моја другарица је тако нешто имала на обрви, само мање величине. Вадили јој и опет се појавило, док је једном један друг није погодио каменом у то место. Само да напоменем да то нисам био ја. Тада је исцурело и више се није враћало. Каква срећа, а?
aa_aca napisao:Моја другарица је тако нешто имала на обрви, само мање величине. Вадили јој и опет се појавило, док је једном један друг није погодио каменом у то место. Само да напоменем да то нисам био ја. Тада је исцурело и више се није враћало. Каква срећа, а?