Isijas?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Nekotamo123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 01, 2015 8:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Isijas?

Post od Nekotamo123 »

Imam 18 godina i od pre par dana mi se pojavio bol u nozi ispod zadnjice koji se prostire do 15-20 cm od kolena. Bol je vise iritirajuci nego jak. Moram da napomenem da imam problema sa kicmom, kifoza lordoza i sumnjam skolioza posto imam osecaj da mi je jedna strana kuka visa nego druga3 ali opet nisam siguran, a ni fizijatar mi nije ukazao na to. Kifoza i lordoza su sada nekako minimalne posto sam radio vezbe i isao na plivanje pa se to donegde resilo. Pre bola u nozi imao sam bol u lumbalnom delu u jednoj tacki prilikom nekog naprezanja npr kada jace sutnem loptu osetim kratak bol ili nakon vise odradjenih sklekova. Bol je nekako kratak i malo iznad trticne kosti znaci bas u lumbalnom delu. Inace sam mrsav. Procitao sam da bol u nozi moze da bude od pokvarenog zuba koji ja imam i taj zub je petica sa desne strane a bol je u levoj nozi.Zub je ustvari bio pokvren pa mi je lekar pre 4-5 dana stavio nesto da mi umrtvi zivac. Da li je moguce da imam isijas ili jos nesto gore posto sam jako mlad i sada sam se zaista uplasio za svoj buduci zivot. Bavio sam se do pre 2-3 godine fudbalom a sada ga igram 3-4 puta nedeljno. Inace nemam drugih problema.
Odgovori