prijatelji,
imam 28 godina, i pre jos nekoliko godina su mi se pojavile neke izrasline na samom dnu kicme, tacnije pojavila se samo jedna...
e sada, ja sam pomislio da je to neko masno tkivo, medjutim to boli na pritisak, ali opet nije to neki nepodnosljivi bol, mada se u nekoliko navrata ta izraslina povecavala i dosta vise bolela na pritisak, a povremeno gotovo nestajala, a sada primecujem da se ta izraslina i nekako izduzila i uvecala i da je jos tvrdja i da konstantno postoji u istom obimu, tj. velicini...
Posto je koza tu dosta debela, ta izraslina se bas i ne vidi, vec samo mogu da je opipam...
Nikada me ovo nije previse brinulo, ali imam nekih dosta kompleksnijih problema sa besikom i praznjenjem, koji izgleda mogu da u osnovi imaju veze sa kicmom (tako mi je doktor to nekako objasnio, mada ja naravno nisam strucan)... zapravo, ne bih se bavio nagadjanjima sada, ali mi je samo palo na pamet, jer su mi se oba problema, daklem i to na kicmi i ovi drugi problemi pojavili gotovo u istom periodu i traju sve vreme... iskreno, uvek zaboravim da kod lekara spomenem te izrasline, ne znam ni ja zasto, nikada to nisam ozbiljno shvatao...
da li neko zna da mi kaze o cemu se radi!?
hvala puno unapred
IRZASLINE ispod koze na dnu kicme
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato