Pre 14 meseci mama mi je slomila potkolenicu , otisli smo na banjicu i stavili su joj ilizarov aparat , (multifrakcionalni prelom) doktor kaze da je spajao delove koscica , sve je bilo super i napredovalo dok nisu pocele da pucaju igle (los kvalitet igala kako doktor kaze ) 4 igle su bile pukle recimo 1 na 15 dana , i od tad kao da se nesto pomerilo i zarastanje je stalo , posle 13 meseci skinuli su mi aparat nije jos zaraslo i stavili su mi gips
...Da vam ne pricam koje joj je olaksanje posle onog bola sa ilizarovim aparatom, i ko zna koliko tableta protiv bolova....Medjutim sad ni sa gipsom ne zarasta ima jos 4 nedelje i hoce opet da jojvrate ilizarov !

Da napomenjem da ima osteoporozu, da je dijabeticar prima insulin , ima holesterol i trigliceride, sve to sa terapijom drzi u normali.Da znam da sve to znatno usporava zarastanje ali zar bas toliko ?
Molim vas za bilo kakvu pomoc ili savet jednostavno zarstanje se ne mrda vec sigurno 6 meseci. hvala
videcu ako uspem da skeniram pa da postavim 1 i sadasnji snimak da vidite ima li razlike ...