hitno
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
hitno
operisao sam pre sest meseci koleno na Banjici,tj radjena mi je ligamentoplastika.Sve je bilo ok posle operacije,oporavak...sve je bilo super,dok juce nisam pokusao malo da igram fudbal.u jednom trenutku sam nezgodno stao i opet se culo kvrc,zabolelo me kao sto me i sada pomalo boli,imam malo otoka...ne smem nikom da kazem,a pogotovo mojima jer ce da me izbace iz kuce.molim vas kazite mi da li je to mozda trenutno bol ili sam obnovio povredu. ne znam sta da radim dodje mi da se ubijem.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: hitno
Ako niste imali pripremu za ovakav vid fizicke aktivnosti, fizikalne i kineziterapijske procedure, vezbe za jachanje, regulacija telesne mase itd, onda je moguce da je doslo do ponovne povrede!
Javite se svom lekaru da bi sto pre znali o cemu se radi, mozda je u pitanju u samo povreda meniskusa pa ce se to fizikalnom terapijom srediti.
Po nacinu na koji pisete i kako reagujete predpostavljam da ste jako mlada osoba, i verujte da nema potrebe ovoliko da panicite i pravite dramu oko povrede. Javite se lekaru, povrede koej se ne leche znaju da prave problem a ako se na vreme javite lekaru i na vreme se sazna sta je konkretno problem i sta je povredjeno onda nema problema i sve se da zaleciti!
A roditelji ponekad deluju kao babaroge i ljuti i besni ali oni vas vole najvise na svetu i nece vas sigurno izbaciti iz kuce jer ste imali povredu kolena!
Manje vremena troshite na razmisljanje o tome shta bi bilo kad bi bilo i uradite konkretno nesto i resite svoje probleme!
Javite se svom lekaru da bi sto pre znali o cemu se radi, mozda je u pitanju u samo povreda meniskusa pa ce se to fizikalnom terapijom srediti.
Po nacinu na koji pisete i kako reagujete predpostavljam da ste jako mlada osoba, i verujte da nema potrebe ovoliko da panicite i pravite dramu oko povrede. Javite se lekaru, povrede koej se ne leche znaju da prave problem a ako se na vreme javite lekaru i na vreme se sazna sta je konkretno problem i sta je povredjeno onda nema problema i sve se da zaleciti!
A roditelji ponekad deluju kao babaroge i ljuti i besni ali oni vas vole najvise na svetu i nece vas sigurno izbaciti iz kuce jer ste imali povredu kolena!
Manje vremena troshite na razmisljanje o tome shta bi bilo kad bi bilo i uradite konkretno nesto i resite svoje probleme!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.