HITNO! OTICANJE ZGLOBA NA NOZI

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
jelkicaj
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 5:51 pm

HITNO! OTICANJE ZGLOBA NA NOZI

Post od jelkicaj »

Molim nekog od doktora sa foruma da mi da smernicu kome da se obratimo. Naime, mom muzu je otekao zglob na levoj nozi, clanak. Par dana pre nego sto se to dogodilo imao je upalu krajnika, pio je panklav. Krajnici se zalecili, noga opet otekla i istog dana je osetio da mu se jedan krajnik opet malo upalio. Dr gs posalje u bolnicu kod ortopeda, medjutim rentgenski snimak potpuno uredan i da mu objasnjenje da je to od krajnika. Vratimo se lekaru u ambulanti, uradimo analize krvi i mokrace, sve super. Jedino mu je dala sad jaci antibiotik. Doktorka danas na kontroli kaze da po njenom misljenju to nema veze sa krajnicima i da nisu ni za vadjenje. Muz je prosetao na kontrolu danas i popodne malo prosetao, kad evo veceras sve krece ponovo. Opet boli sa spoljne strane clanka. Inace, oticai mu je i unutrasnji i spoljni deo clanka, vise ga je bolelo na unutra a sad ga vise boli spoljni deo. Nase pitanje je da li da se uputimo u neke dalje analize, koje i kod kog specijaliste??? Doktorka mu to nista nije predlozila.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: HITNO! OTICANJE ZGLOBA NA NOZI

Post od vasa »

verujem da je prolaznog karaktera
AKO NE PRODJE ZA 10-ak dana trebalo bi opet kod doktora
blackjack
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 05, 2012 8:45 pm

Re: HITNO! OTICANJE ZGLOBA NA NOZI

Post od blackjack »

To se isto desilo i meni, s tim da posle nekoliko dana mi je otekao i desni unutrasnji skocni zglob ali mnogo manje odd levog.A od juve i par novina po listovima po dva otoka koji lepo ometaju kad se ustane.Molio bih da ako nesto zna u vezi sa ovim objavi na forumu posto mi hodanje i stajanje na nogama predstavlja vec porilican problem 45god!
Odgovori