Grubin obuca

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
AjaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 14, 2006 2:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Grubin obuca

Post od AjaBG »

Zna li neko pomaze li kod odraslih nosenje "grubinki" u slucaju blago spustenog stopala? U kojoj meri? A kod male dece?
coccinella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 5:02 pm

Post od coccinella »

meni nisu pomogle. a nosila sam ih godinu dana. izradila sam ortopedske uloske samo za moju nogu i sve je krenulo na bolje
verujem da su one dobre kao preventiva i da su svakako zdravije od obicnih ravnih papuca, ali opet sve zavisi od problema
kozurikmiroslav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:51 pm

Post od kozurikmiroslav »

Bilo kakav ulozak nemoze da doprinese ispravljanju deformiteta,moze samo olaksati tegobe i zaustaviti ,u nekoj meri,"prenosenje" deformiteta na druge stukture!SAmo vezba ili u odredjenim slicajevima operacija mogu ukloniti deformitet!
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm

Post od Nikola11 »

Ja radim u zdravstvu i posto mi je radno mesto trecina zivota,trudim se da mi bude udobno.Nosio sam uglavnom papuce iz inostranstva(posto klompe ne umem i ne mogu da nosim jer volim ravnu obucu) ali posto su mi stare dotrajale a nisam bio trenutno u mogucnosti da kupim nove u inostranstvu,odlucio sam da kupim Grubin.Utisak je dosta dobar jer je djon od plute(sto ja volim) a ulozak dobro,kvalitetno izradjen i prati strukturu stopala.Ne moze ispraviti deformitete ali za onog ko problema nema,kao preventiva su ODLICNE.
AjaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 14, 2006 2:57 am

Post od AjaBG »

Hvala svima na tako brzom odgovoru!
A gde se prave ti ulosci po meri, i koliko otprilike kostaju?
I o kakvoj vrsti vezbi je rec? Nemam deformisano stopalo, cukljeve i sl., ali sam primetila da je luk nesto nizi na desnoj nozi.
Odgovori