Glava se naginje ka ramenu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Neshar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 3:38 pm

Glava se naginje ka ramenu

Post od Neshar »

Pozdrav. Imam problem pa da pitam za savet i kojem bi se lekaru trebao obratiti. Pre par dana glava je pocela da mi tiltuje (naginje) ka desnom ramenu i kada radim nesto stojeci, ponekad zanese i ulevo. Nije konstantno stanje nego povremeno se desava. Ne osecam nikakvu bol pri tome i mogu da je vratim u normalan polozaj. Imam 36 godina i imam skoliozu ustanovljena jos u srednjoj skoli. Takodje u poslednjih mesec dana osecam i manje bolove u ledjima (lopaticama) posle spavanja.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Glava se naginje ka ramenu

Post od aaaca »

Да ли добро чујеш на оба увета?
Neshar
Aktivan član
Aktivan član

Post od Neshar »

Da, imam odlican sluh na oba uveta. Jedino sto imam strabizam na desnom oku.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда да одеш до неуролога. Не знам. За почетак можеш да радиш вежбе за врат и рамени појас које сам описао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Врат и Рамена-рачунари. Можда да погледаш и оно под Кичма.
Neshar
Aktivan član
Aktivan član

Post od Neshar »

Evo ovako... bio sam kod neurologa, pregledao me profesorski kaze sa sve udaranjem po kolenu i ceskanjem tabana i kaze da imam tortikolis koji je 99 posto uzrokovan strabizmom na desnom oku. Dao mi je za svaki slucaj da uradim MR glave i RTG vratne kicme.. E sada, ono sto je mene zbunilo, covek mi rece da ce ovaj tortikolis tj glava da mi pada sve dok se ne otkloni uzrok tj strabizam ne operise, mozda. Kaze nema lekova za to. Da li mi neko moze reci da li je to stvarno tako, da li postoje neke vezbe, nesto sto ce da zaustavi ili ublazi taj pad glave, stvarno izludjuje kad malo po malo krene glava da se krivi u stranu..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Мислим да би ти употреба рупичастих наочара могла да помогне. Не мом сајту погледај у Савети, Здравље под Очи. Има неколико текстова.

Набавка рупичастих наочара постаје проблем. Изгледа да су се офтамолози удружили против тих продаваца јер лече потенцијалне пацијенте. Чини ми се да Умбрела више не продаје наочаре.
Odgovori