Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Ja sam prije godinu ipo dana imao prelom L3 koji je liječen operativno, (retroperitonealna korporektomija sa stabilizacijom Synex+Telefix i zadnja transpedikularna fiksacija sa fuzijom Expedium+Chronos).
Interesuje me ukoliko se ja dobro osjećam,šta mogu da radim,jer sam pogled na rtg mi izgleda sablazan i psihički mi stavlja ograničenja.
8 srafova 2 šipke,teleskopska pločica Telefix, teleskopski Synex Cage koji mjenja pršljensko tjelo. Slično ovom
Ako nisam pobrkao, svojevremno rekoste da ste operisani na VMA. Mislim da bi bilo najbolje da na kontroli pitate svog operatora sta sve smete da radite. Ipak je on najupuceniji kakav je tacno bio prelom.
Da tako je! Nego propustio sam kontrolu zbog ovih zimskih praznika,a dobro se osjecam,pa se bojim da se ne prevarim.
Nekad pomislim da bih i na skije mogao,a ja sam iz Srpskog Sarajeva i Jahorina mi je blizu,tako da mi sekunda nedostaje da stanem na skije.
Sve pohvale što pratite forum...