EMNG-Diskus hernija?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

stafa70
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 11:36 am

Re: EMNG-Diskus hernija?

Post od stafa70 »

Sad sam zvao KBC Zemun i radi se,ali ga ne radi vise dr.Markovic..Ide se na pregled pa ako dr utvrdi da jeste za to onda se radi preko fonda..
stafa70
Stalni član
Stalni  član

Post od stafa70 »

Danas rece dr.da ne zurim sa operacijom,da radim fizikalnu terapiju,sve sto spada u to,da probam banju ako mogu itd,vezbe generalno da zivot sada malo drugacije zivim,nema dugog sedenja,potezanja teskih stvari i sve to bi isto vazilo i posle operacije ako je bude,ali da probamo sada ovako,nije toliko bas strasno a da operaciju uvek mozemo uraditi..prezadnji diskus je los ali je na mestu a zadnji je skliznuo malo i pritiska zivac ali da se to moze bar probati bez operacije kako kaze prirodno namestiti tako da nepravi veliki problem ali uvek postoji opasnost od ponovnog bola i svega sto bi onda dovelo do operacije tj vadjenja tog diskusa..probacemo pa cemo videti do kad ce ici..a mozda odem i do KBC Zemun i cujem njihovo misljenje,nece da skodi..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Онда Истеки.
stafa70
Stalni član
Stalni  član

Post od stafa70 »

Samo mala retrospektiva stanja moje kicme pa mozda nekom i pomogne:mesec dana od fizikalne terapije i vezbi koje sam radio po preporuci fitnes i kondicionog trenera a vezano za moj problem,i dalje ih radim,situacija je mnogo bolja,peta mi netrni vise nemam bolova i naravno cuvam ledja od dizanja teskog i cimanja,sto manje sedenja i pijem sve vreme Milgammu 100 jednom dnevno a kad ispijem ovu zadnju kutiju,probacu narodni recept a to je :1 suva smokva,1 suva kajsija i 5 suvih sljiva pre spavanja,Ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva koje se nalazi između pršljenova..nece skoditi,naravno vezbe obavezno itd!!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Што се тиче Милгаме моје искуство с њом је да је ефекат нула. Апсолутно никаквог ефекта нисам имао, за разлику од марке Now Foods.

А иначе код озбиљнијих проблема дневна доза од 100мг Б1 и 100мг Б6 је превише мала. Ништа без 300мг сваког понаособ витамина.
Odgovori