elektrostimulacija misica

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
minja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2005 9:44 pm

elektrostimulacija misica

Post od minja »

Sta mislite o elektrostimulaciji kao nacinu skidanaj suvisnih kilograma? Da li ona ima moze da ima nekog loseg uticaja na mislice?
PetarZ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2005 10:53 pm

Post od PetarZ »

Ma gluposti, dijeta i aerobni treninzi su jedina prava stvart za skidanje masti.
minja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2005 9:44 pm

Post od minja »

To i radim...meseca dana sam na dijeti, vec 4 meseca 3 puta nedeljno idem na treninge u fitnes klub, ali sam mislial da ubacim i jedno 2 puta nedeljno tj. onda kad ne idem na trening i elektrostimulaciju.
Ono sto mene zanima jeste da li ona moze da ima neki los efekat i koji na misice imajuci u vidu da su to ipak vestacki izavane kontrakcije?
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Kupila sam pre par godina onaj aparatic sto reklamiraju koji izaziva kontrakciju misica. Ne znam sta da kazem, stomak mi narocito nije zategao, ali sam zato sa njim ojacala ledjne misice i prestala su da me bole ledja.....po prestanku primene aparata (pokvario se) nisam videla nikakve negativne posledice.
Odgovori