Pokusacu u kratkim crtama da opisem o cemu se radi. Naime, pocetkom septembra, tokom jedne zurke, nosio sam drugara na ledjima koji je tezak skoro isto koliko i ja (80kg). Poceo sam da skacem i u jednom trenutku sam osetio kako je nesto "kvrcnulo" u donjem delu kicme (slabinski deo). Od tada pa do dana danasnjeg imam bolove u ledjima i ocajnicki pokusavam da saznam o cemu se radi.
U pocetku nije bilo toliko strasno i mislio sam da sam prikljestio neki nerv, misic, ne znam ni ja sta, i mislio sam da ce proci kroz par dana. I bilo je perioda kada nisam osecao nikakav bol. Ali kako je vreme odmicalo bol se konstantno navracao sve vise i vise. Nisam siguran, ali imam utisak da se naglo pojacava prilikom nagle promene vremena.
Dok stojim, setam, trcim nema problema, ali ako samo malo pokusam da se sagnem napred posle neke duze setnje ili posle duzeg sedenja za kompom onda se javlja nenormalno jak bol u tom slabinskom delu kicme. Imam utisak kao da mi neki ekser probada ledja. S druge strane, savijanje unazad nije problem i bola gotovo da nema.
Evo slike, to mesto se otprilike nalazi ovde :

E sad, da imam zdravstvenu knjizicu ja vas ne bih smarao ovde vec bih odavno posetio ortopeda posto nema bolje dijagnoze od lekarske. Ovih dana sam prikupljao potrebna dokumenta i za par dana cu podneti zahtev za izdavanja, ali bih voleo do tada da neko ko zna malo vise o ovome ili je imao iskustva s ovim problemom, da kaze na sta sumnja i da li moze da bude opasno. Ja sam pretrazivao po internetu i nekako sve ukazuje na lumbago, ali bih voleo da nisam u pravu.
Ocekujem neki komentar.
Hvala unapred.