diskopatija

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
boko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2012 11:36 am

diskopatija

Post od boko »

Zdravo ja sam blagoja iz makedonija pre 20 dana sam se sdobio sa bolove u polovini ustanovena mi je diagnoza discopatija na l5-c1 pa me zanima dali postoi neko trajno resenje ili neki poefikasni lek kao na primer banje terapije da bi se to zauvek izlecilo
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: diskopatija

Post od tamaraft »

Ne postoji magican lek za diskopatiju!

Mirovanje u fazi bola, fizikalna i kineziterapija u subakutnoj fazi i naravno banjsko lechenje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
boko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2012 11:36 am

Re: diskopatija

Post od boko »

hvala puno na odgovoru a koje banje su efikasnije za tu bolest za neki dan su ici na fizikanu terapiju a posle to nasao sam nekok coveka u prlepu grada u makedonije iskljucivo sa rengensku sliku radi sa neke struje taku su mi rekli pa ako e efikasno javicu pozzz
Odgovori