discus hernia

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Nemiri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 12, 2007 11:53 pm

discus hernia

Post od Nemiri »

Pre 4 godine ustanovljena mi je dijagnoza discus hernia na nivou L5 S1, a stanje se godinama samo pogorsavalo, bez obzira sto sam probala sve sto sam cula, pocevsi od zvanicne medicine, preko akupunkture i na kraju hiropraktike...Naravno, banje, fizikalna terapija, masaze,....
U medjuvremenu ustanovljen je i pocetak artritisa, a diskus hernija je sada utvrdjena na nivou L3, L4 i L5, a na L5 je prolaps!
Ukoliko imate bilo kakav savet ili ste culi za nove metode lecenja javite mi se, jer sve informacije su mi dragocene!
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Vas problem je prevashodno neurohirurski, a potom ortopedski i neuroloski. Sa ortopedske i neuroloske strane mislim da ste iscrpli sve sto je bilo moguce, a sada ostaje jedino da se utvrdi da li treba ili ne operativni zahvat sto je stvar kolega neurohirurga.
Sve najbolje.
Zeki hirurg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 6:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Zeki hirurg »

Operacija je jedina opcija.Neurohirurzi ce odrediti vrstu operacije.
Zeka94hirurg
Odgovori