Kazite mi molim Vas da li problemi sa prsljenovima u gornjem delu kicme mogu da prouzrokuju probleme sa disanjem i sa centralnim nervnim sistemom?
Pitam Vas zato sto ja ima problema posebno kada vozim auto u tom sedecem polozaju sa bolom u spine i posle tretmana kod REKLAMA i prestankom bola ja nisam imala vise problema sa panikom i gusenjem dok vozim!
Po njegovim recima pritisak i poremeceni prsljenovi mogu da izazovu moje probleme!Molim Vas za misljenje?Da li je moguce da me moj kiropraktik izleci i fizicki i psihicki?
Hvala
DISANJE I PRSLJENOVI ?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Da moguci su ovi problemi, ako Vam prsljenovi pritiskaju interkostalne nerve, pa oni ne pokrecu misice grudnog kosha. To je dodushe sve u domenu teorije samo. Kiroprakticar tesko ovo moze da namesti, ali nije iskljuceno.
Kao sto sam Vam vec rekao, mislim da su Vasi problemi i psihicke prirode i da treba obavezno da se konsultujete sa psihijatrom.
Kao sto sam Vam vec rekao, mislim da su Vasi problemi i psihicke prirode i da treba obavezno da se konsultujete sa psihijatrom.
Sve najbolje.
hvala
Doktore hvala na odgovoru!
Mene zanima ima li ikakav drugi lek izuzev odlaska kod psihijatra?
Ok iskreno ne volim psihijatre,jer sem tableta oni nista drugo ne rade!
Ma sto me jos vise muci sve te tablete su testirane na zivotinjama tako da pravog dokaza nema kako rade u ljudskom mozgu pa zar i ja treba da budem njihov "pokusni kunic"?
Izvinite,samo se borim sama sa sobom vec dugo i ne zelim prihvatiti cinjenicu da je sve to u glavi!
Sigurna sam da mozete protumaciti moju poruku!
Hvala
Mene zanima ima li ikakav drugi lek izuzev odlaska kod psihijatra?
Ok iskreno ne volim psihijatre,jer sem tableta oni nista drugo ne rade!
Ma sto me jos vise muci sve te tablete su testirane na zivotinjama tako da pravog dokaza nema kako rade u ljudskom mozgu pa zar i ja treba da budem njihov "pokusni kunic"?
Izvinite,samo se borim sama sa sobom vec dugo i ne zelim prihvatiti cinjenicu da je sve to u glavi!
Sigurna sam da mozete protumaciti moju poruku!
Hvala